Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

21 oktober 2019 2020 kleuren voor Kawasaki’s ultieme Supercharged Sports Tourer

Sinds zijn introductie is de Ninja H2 SX ongeëvenaard in het Sports Touring segment. De state-of-the-art Sports Tourer is uniek in zijn klasse door de combinatie van Kawasaki’s geprezen Supercharger technologie, lichtgewicht trellis frame en uitzonderlijke touring kwaliteiten.

Het 998cc viercilinder motorblok met supercharger heeft een vermogen van 200 pk (210 pk met Ram Air) en een veelzijdig motorkarakter. Zo is er veel koppel beschikbaar in lage toeren en een intense acceleratie in hogere toeren. Met behulp van deze bijzondere technologie zijn de Kawasaki ingenieurs erin geslaagd om het verbruik op een zeer laag niveau te houden voor een motor van dit niveau.
 
Het uitzonderlijke motorblok wordt aangevuld door een net zo bijzonder lichtgewicht Trellis frame, speciaal ontworpen om op hoge snelheid stabiel en comfortabel bagage en een passagier mee te kunnen nemen. De zijkoffers van de H2 SX kennen geen snelheidslimiet. Het frame huist unieke geïntegreerde bevestigingspunten zo behoudt de motor zijn stroomlijn en uitstraling wanneer deze koffers niet zijn gemonteerd.
 
Aan boord van de motorfiets beschikt de rijder over de nieuwste hightech applicaties zoals het Kawasaki tractiecontrolesysteem (KTRC), Wheelie controle, Power modes, Instelbare motorrem (KEBC), Cruise Controle, bochten ABS (KIBS), Launch controlesysteem (KLCM) en de unieke Kawasaki Cornering Management functie (KCMF). Bovenop deze functies heeft de Ninja H2 SX SE nog een Kawasaki Quick Shifter (Up & Down), Full colour TFT display, LED bochtenverlichting en zelfherstellende lak.
 
De Ninja H2 SX SE+ is de overtreffende trap. Deze ultieme uitvoering van de H2 SX range is uitgerust met Kawasaki Electronic Control Suspension (KECS) welke binnen 1 milliseconde de vering kan aanpassen aan de wegomstandigheden. De elektronische vering wordt aangevuld met Brembo Stylema remklauwen welke lichter zijn en beschikken over betere koeling en een nog constanter en beter remgevoel. Daarnaast beschikt de H2 SX SE+ over geïntegreerde rijmodi en smartphone connectiviteit.
 
De 2020 Ninja H2 SX staat vanaf december in de showroom van de Kawasaki dealer in de volgende kleuren:
  • Ninja H2 SX: Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray
  • Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black (zelfherstellend)
  • Ninja H2 SX SE+: Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray (zelfherstellend) 
Voor 2020 zijn ook de lucratieve Tourer, Performance en Performance Tourer pakketten weer beschikbaar voor de Ninja H2 SX. De prijzen van de motor en beschikbare pakketten worden later dit jaar bekend gemaakt.

Modellen

Ninja H2 SX 2020
2020
Ninja H2 SX
Model details
Ninja H2 SX SE+ 2020
2020
Ninja H2 SX SE+
Model details