Kawasaki
Technologie Chassis management

Ever since our first motorcycle engine in 1950, Kawasaki has been continually pursuing new technologies in the creation of our high-performance engines. Today, our models are filled with numerous original Kawasaki technological features that have evolved over our long history.A

FCW

FCW (Forward Collision Warning) waarschuwt de rijder wanneer het systeem vaststelt dat doorrijden met de huidige snelheid zou kunnen resulteren in een botsing met de voorligger.

Wanneer het systeem vaststelt dat doorrijden met de huidige snelheid zou kunnen resulteren in een botsing met de voorligger, wordt de rijder gewaarschuwd.
Een naar voren gerichte radarsensor houdt de afstand en snelheid van het voorliggende voertuig in de gaten. Wanneer een voertuig dichtbij is en er is gevaar voor een botsing als de huidige snelheid wordt vastgehouden, dan waarschuwt het systeem de rijder door een felle, knipperende rode LED-lamp boven het dashboard.  Er wordt ook een waarschuwing getoond op het TFT-scherm. De rijder kan de waarschuwingstijd naar eigen voorkeur instellen: vroeg, gemiddeld of laat (Early, Medium, Late).