Kawasaki
Technologie Engine management

Ever since our first motorcycle engine in 1950, Kawasaki has been continually pursuing new technologies in the creation of our high-performance engines. Today, our models are filled with numerous original Kawasaki technological features that have evolved over our long history.

Power Modes

Verschillende Power Modes bieden de mogelijkheid om zelf de vermogensafgifte aan te passen aan de omstandigheden.
 

Met de Power Mode-knop kun je kiezen voor Full Power (het volledige vermogen) of Low Power, waarbij het vermogen tot 75 à 80% wordt beperkt en de gasrespons milder is. De Low Power-stand is een logische keuze voor rijden in de regen of in de stad, Full Power zal bij een sportieve rijstijl de voorkeur hebben.
Deze keuzemogelijkheid is onder andere te vinden op de ZZR1400 en Versys 1000. Gecombineerd met het 3-mode KTRC zijn er in totaal acht combinaties mogelijk (KTRC mode 1/2/3+OFF x Power Mode Full/Low) voor alle denkbare wegsituaties. Zo kan bijvoorbeeld een ervaren sportieve rijder op droog asfalt kiezen voor Full Power en KTRC-mode 1, terwijl in de regen op slecht wegdek de combinatie van Low Power en de KTRC-mode 3 voor een gemakkelijk rijdende motor met maximale veiligheid zorgt.