Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

6 november 2018 Adventure Calling - De nieuwe ultramoderne Kawasaki Versys 1000

De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Voor 2019 is deze alleskunner radicaal vernieuwd en voorzien van vele moderne features zoals rondom LED verlichting, Cruise Control en Cornering Management functie. Daarbovenop introduceert Kawasaki een ongekend complete Versys 1000 SE versie met KECS elektronische vering, LED Cornering lights, een Dual-Direction Quickshifter en een TFT Display met Smartphone connectiviteit!
De Versys 1000 biedt de heerlijke souplesse van een geavanceerd  viercilinder motorblok. Deze koppelrijke 1.043cc krachtbron is voor 2019 tevens voorzien van elektronisch aangestuurde gaskleppen, waardoor het mogelijk werd om alle 2019 Versys 1000 modellen standaard Cruise Control te monteren. Bovendien is de toch al indrukwekkende lijst met standaard elektronische veiligheidssystemen (met onder andere Traction Control en Power Modes) nog verder uitgebreid met een Cornering Management functie.

Voor nog meer comfort op lange afstanden is de nieuwe Versys 1000 voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Deze biedt niet alleen nieuwe moderne looks, maar ook een perfecte bescherming dankzij een traploos instelbaar windscherm. Voor nog meer zicht en zichtbaarheid is komend seizoen iedere Versys 1000 uitgerust met nieuwe heldere LED verlichting, terwijl de nu radiaal gemonteerde remklauwen zorgen voor nog meer controle.

Voor de meest veeleisende sportieve avonturier biedt Kawasaki de ultieme Versys 1000 SE. Dit compleet nieuwe model brengt de rijbeleving naar nieuwe hoogtes dankzij ultramoderne KECS elektronische vering LED Cornering lights, een Dual-Direction Quickshifter, een TFT Display met Smartphone connectiviteit, een groter Touring windscherm, handvatverwarming en een uniek kleurenschema met hoogwaardig lakwerk. Bovendien zijn de Traction Control, Power Modes en elektronische vering van de Versys 1000 SE aan elkaar gelinkt waardoor deze systemen optimaal kunnen samenwerken.

De Bluetooth connectiviteit van de Versys 1000 SE biedt de unieke mogelijkheid om het TFT display van de motor aan een Smartphone te linken. Hierdoor kan de rijder via de Kawasaki Rideology App niet alleen een schat aan informatie terugvinden, zoals het verbruik van een eerdere rit of een aankomende onderhoudsbeurt, maar ook zelf de elektronische vering instellen.

Modellen

Versys 1000 / Versys 1000 SE 2019
2019
Versys 1000
Model details