Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

23 september 2020 De nieuwe kleuren zijn bekend voor de 2021 Vulcan S

Het moderne en frisse design van de Vulcan S maken hem een geliefd model bij een breed publiek. Het unieke ERGO-FIT systeem, waarmee de motor aangepast kan worden aan de afmetingen van de rijder, onderstrepen de brede inzetbaarheid van deze moderne cruiser. Geen wonder dat de Vulcan S de bestverkochte cruiser is!
De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie uiterst succesvol in het Cruiser segment door de superieure handling van deze lichtgewicht cruiser en het alom geprezen krachtige 649cc parallel-twin motorblok, die ook nog eens aangepast kan worden voor A2 rijbewijs houders. De lage zithoogte en verstelbare rem- en koppelingshendel dragen bij aan de toegankelijkheid van deze Urban Cruiser.
 
Naast de uitgebreide lijst aan optionele accessoires biedt Kawasaki voor de Vulcan S het unieke ERGO-FIT systeem optioneel aan, dat de rijder in staat stelt om de Vulcan S nog verder aan te passen naar zijn of haar lichaamsbouw. Zo zijn er onder andere “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels verkrijgbaar evenals een “Easy Reach” stuur en verstelbare voetsteunen. Alles voor de perfecte ergonomie.
 
De 2021 Vulcan S zal vanaf medio december beschikbaar zijn in de volgende 3 kleurstellingen:
  • Metallic Flat Spark Black
  • Ebony/Blue
  • Metallic Flat Raw Graystone
De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Modellen

Vulcan S 2021
2021
Vulcan S
Model details
Vulcan S Performance 2021
2021
Vulcan S Performance
Model details
Vulcan S Tourer 2021
2021
Vulcan S Tourer
Model details