Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

11 oktober 2018 Deroue en Schotman ook in 2019 op Kawasaki!

De talentvolle World Supersport 300 coureurs Scott Deroue (22) en Robert Schotman (20) hebben zojuist hun contract met het MTM Kawasaki Racing Team verlengd en zullen ook in 2019 op de Ninja 400 gaan strijden voor de wereldtitel!
2018 was een zeer bewogen jaar voor de beide Kawasaki rijders, waarin Deroue tot in de laatste 8 ronden van het seizoen nog uitzicht had op de wereldtitel en Schotman te maken kreeg met blessureleed. Verder ontpopte de nieuwe Ninja 400 ontpopte zich dit seizoen tot de meest competitieve motor in zijn klasse, want de wereldtitel ging naar de Spaanse Kawasaki coureur Ana Carrasco, de eerste vrouwelijke wereldkampioen wegrace ooit.
 
Scott Deroue:
“Ik ben heel erg blij dat ik zo snel een nieuw contract heb kunnen tekenen voor komend seizoen. Helemaal omdat het mijn huidige team is, waarmee ik al twee succesvolle jaren heb meegemaakt. Na de teleurstellende derde plaats van afgelopen seizoen, gaan we er alles aan doen om volgend jaar met de Kawasaki opnieuw competitief te zijn in de World Supersport 300 met als enige doel de wereldtitel!”
 
Robert Schotman:
“Ondanks dat mij eerste seizoen op Kawasaki niet gelopen is zoals ik had gehoopt, heb ik alle vertrouwen dat ik komend seizoen de Ninja 400 weer naar het podium kan sturen. Mijn blessure is achter de rug en ik heb afgelopen race al laten zien dat het met de snelheid meer dan goed zit, laat 2019 maar komen!”