Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

19 juli 2018 Kawasaki Riding Course in Mettet, België

In samenwerking met CircuitSchool.nl, hebben Kawasaki fans op donderdag 19 juli 2018 deel kunnen nemen aan de Kawasaki Riding Course op het Jules Tacheny Circuit in Mettet.

De Kawasaki Riding Course 2018 is opgezet om de Kawasaki fan te voorzien van een leerzame circuit training. Het was een dag waarbij vele die-hard Kawasaki fans aanwezig waren met hun eigen Kawasaki: Een dag puur gericht op het beter leren kennen van je eigen Kawasaki motor en het leren rijden op het circuit in je eigen tempo. Ook niet te missen was het Kawasaki MTM Racing team, met World SuperSport 300 rijder Scott DeRoue, die op het circuit van Mettet zijn rijvaardigheden toonde aan het aanwezige publiek.


Ludo van der Veken (Team Manager MTM) over de Kawasaki Riding Course:

“De Kawasaki Riding Course is een leerzame dag voor iedere circuit fanatiekeling, met name de beginnende motorrijder. De motorrijder kan hier op het circuit genieten van zijn/haar motor en in een veilige omgeving deze volledig benutten.”


Peter den Heijer (eigenaar CircuitSchool.nl)

“De Kawasaki Riding Course is de ultieme Kawasaki beleving! Vandaag hebben onze instructeurs de belangrijkste eigenschappen via de rijvaardigheidstraining uitgelegd aan de Kawasaki fans. Dit hebben wij gedaan door te focussen op drie aspecten: Waar kijk ik -> Waar rij ik -> Hoe zit ik op de motor. Door het combineren van deze drie aspecten, leren wij de motorrijder de juiste balans te vinden.”


Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij de Kawasaki Riding Course? Volg dan Kawasaki België op Facebook en Instagram.
 De Kawasaki Riding Course is mede mogelijk opgezet door CircuitSchool.nl en Kawasaki Benelux.