Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

31 juli 2023 Kawasaki aanwezig op de Bikers Festival

Als je nog niks gepland hebt op 12 en 13 augustus: houden zo. Dan gaan op en rond het circuit Spa-Francorchamps immers de Bikers’ Festival door, als deel van het Bikers’ Festival. Kawasaki is uiteraard ook van de partij. Je kan je op onze stand vergapen aan exclusieve motoren, primeurs of gewoon zelf een proefrit maken! Kom jij ook?

Bikers’ Festival
De Bikers’ Classic is sinds jaar en dag het onbetwiste mekka voor liefhebbers van vintagemotoren op en rond het circuit van Spa-Francorchamps. Voor de editie van 2023 zullen de Bikers’ Classics worden geïntegreerd in een totaalspektakel: Bikers’ Festival. Geen zorgen, de ‘klassiekers’ krijgen ruim voldoende tijd om op het circuit te rijden tijdens de parades, en nostalgici kunnen hun helden ontmoeten tijdens meet & greets met voormalige kampioenen. Verder staan er Trial Classics, de 1000 Bochten, de 2 Dagen van Stavelot (enduro) én een tweedaagse allroadrit van Ardenne Moto Trail op het programma. Voeg daar nog een enorme tentoonstelling, enkele concerten en entertainment voor jong en oud aan toe, en je hebt een echt Bikers’ Festival dat voor elk wat wils biedt - zeker ook voor wie wil testrijden!
 
Testrijden
Want dit jaar houdt de Kawasaki Promo Tour - de ideale manier om jou kennis te laten maken met onze motoren - halt op de Bikers’ Classics. Het aanbod is groter dan ooit, met maar liefst 16 verschillende modellen die jij geheel vrijblijvend én gratis kan testrijden, in de wondermooie omgeving rond Spa. Grijp je kans en boek een testrit op onder meer de immens populaire Z900, de avontuurlijke Versys 1000 SE of, de stijlvolle Z650RS of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE en Ninja H2 SX SE. Ook aan A2-rijders en kortere en langere rijders hebben we gedacht, met op 35 kW gelimiteerde motoren én hogere/lagere zadels.
 
Motoren kijken
Bovenop de vele classics op het circuit, kan je je ook op onze stand vergapen aan allerlei lekkers. Zo tonen we onder mee de Ninja ZX-6R voor het eerst aan het publiek, staat de Ninja H2R op de stand te pronken en nemen we de Bimota Tesi H2 en KB4 mee.

Daar wil jij toch bij zijn? Meer info of tickets? Die vind je hier en maak dan meteen gebruik van onze kortingscode: BF23KAWASAKI