Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

24 januari 2018 Kawasaki doorbreekt verkooprecords tijdens Brussels Motor Show

Het Salon in Brussel is een groot succes geweest voor Kawasaki, want nooit eerder heeft het merk zoveel motoren verkocht tijdens de show. Met de meest moderne line-up en zeer aantrekkelijke Salon Promo’s was Kawasaki dan ook dè publiekstrekker van de tweewielerpaleizen. 
Het publiek kwam in groten getale naar de Kawasaki stand om de 2018 primeurs te kunnen aanschouwen. Met name de schitterende nieuwe Z900RS retrobike en de verbluffende nieuwe Ninja H2 SX met Supercharger konden rekenen op enorm veel belangstelling. Maar ook de bestaande succesnummers, zoals de Z900 en Z650 Nakeds, Z1000SX Sports Tourer en de Versys Dual Purpose modellen bleken onverminderd populair. Bovendien biedt Kawasaki met maar liefst negen modellen die geschikt zijn voor het A2 rijbewijs de meeste keus voor de beginnende motorrijder.
 
Dit alles gecombineerd met vele aantrekkelijke Salon Promo’s zorgde ervoor dat Kawasaki een niet te missen merk was voor potentiele kopers.
 
Kawasaki directeur Henk Salomons:
“De 2018 Kawasaki modellen en Salon Promo’s werden grandioos ontvangen in Brussel. Ik ben dan ook bijzonder trots op de prestaties die ons merk en de zeer actieve Kawasaki dealers hebben weten te bewerkstelligen. Als de verkoop op dit tempo door blijft gaan wordt 2018 een grandioos succes!”
 
Hebt u het Salon in Brussel moeten missen? Niet getreurd, want de Kawasaki Salon acties zijn nog tot en met woensdag 31 januari geldig bij uw Kawasaki dealer.