Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

5 november 2019 Kawasaki introduceert compleet vernieuwde Z900 voor 2020

De alom geprezen Kawasaki Z900 is de absolute koning in het Naked segment en wordt voor 2020 geheel vernieuwd. Naast nieuwe looks en vele technische updates krijgt de Z900 een TFT display, Traction Control, diverse Power Modes en LED verlichting rondom.

De Z900 is sinds zijn introductie een ongekend succes en staat consequent in de top van bestverkopende Naked bikes vanwege zijn unieke totaalpakket gebaseerd op ‘best in class performance’, een werkelijk fenomenale handling en moderne Sugomi styling. Voor 2020 is de Z900 compleet vernieuwd met onder andere een nieuw design, een vernieuwd frame en aangepaste injectie- en veerinstellingen. Qua uitrusting is de Z900 nog rijker en worden er een groot aantal nieuwe features toegevoegd waaronder; traction Control, geïntegreerde rijmodi, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit, volledige led-verlichting en de volgende stap in Kawasaki’s kenmerkende Sugomi styling.
 
Sensationele prestaties
De krachtige 948cc viercilinder motor met 125 PK en 98,6 Nm aan koppel staat garant voor veel souplesse bij lage toeren, een sensationele acceleratie boven de 7.000 tpm en een verslavend inlaatgeluid. Dit alles wordt nu ondersteund door Kawasaki's veelgeprezen KTRC-tractiecontrole, twee power modi en de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende rijdersmodi. Naast de nieuwe elektronica is er, ook een nieuw uitlaatsysteem toegevoegd. Dit systeem zorgt niet alleen voor minder emissies maar heeft tevens een nog intenser (donkerder) uitlaatgeluid. Voor 2020 is er tevens weer een 70kW versie beschikbaar voor houders van het A2 rijbewijs.
 
Connectiviteit
De focus op de rijervaring gaat verder in de cockpit, waar voor het eerst een 10,9 cm breed multifunctioneel ultra modern TFT-kleurendisplay verschijnt met alle essentiële motorinformatie en e-mail/telefoon notificaties. Een nieuwe geïntegreerde Bluetooth chip stelt de rijder in staat om verbinding te maken met de motor via de unieke Kawasaki Rideology App. Via de app kan informatie over het voertuig worden bekeken zoals resterende hoeveelheid brandstof, de afgelegde afstand en het onderhoudsschema. Onder het zadel is er plaats voor een USB-aansluiting, slechts één van de vele accessoires welke beschikbaar zijn voor de nieuwe Z900.
 
Kawasaki Z900, ready to dominate!

De nieuwe Z900 en Z900 70kW staan medio december bij de Kawasaki dealer in de showroom in de kleuren:
·         Metallic Graphite Gray / Metallic Spark Black
·         Candy Lime Green / Metallic Spark Black
·         Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black
·         Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black
 
Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt evenals de populaire Z900 Performance kit. 

Modellen

Z900 2020
2020
Z900
Model details
Z900 | 70kW 2020
2020
Z900 | 70kW
Model details