Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

23 april 2020 Kawasaki kondigt verlenging fabrieksgarantie aan

Nu dat er door de Corona crisis in heel Europa speciale maatregelen gelden en vele mensen hun huis niet kunnen verlaten tijdens de huidige pandemie, neemt Kawasaki maatregelen om op operationeel gebied alle werkzaamheden te waarborgen met het oog op een terugkeer naar een normale situatie in de toekomst.
Het bedrijf is erg begaan met de duizenden Kawasaki-eigenaren in Europa en wil hen een gepast signaal geven met de aankondiging dat de fabrieksgarantie periode wordt verlengd voor nieuwe en bestaande wegmotorfietsen, JetSki’s en MULE/ATV’s (met uitzondering van professioneel gebruik) als tegemoetkoming voor het feit dat men nu slechts beperkt of helemaal geen gebruik kan maken van hun machines. Daarom zal de standaard fabrieksgarantie nu worden verlengd, aanvankelijk voor de periode van de “lockdown” op de belangrijkste Europese markten, met de mogelijkheid van een herziening met een verdere verlenging naargelang de situatie zal evolueren.
 
Vele Kawasaki-eigenaren verkeren nu in een situatie waarin zij hun machine niet kunnen gebruiken of er slechts zeer beperkt gebruik van kunnen maken. In samenwerking met Kawasaki Heavy Industries kunnen we nu de Kawasaki-eigenaren de zekerheid geven met betrekking tot de fabrieksgarantie termijn, zodat wanneer alles weer normaal wordt, de eigenaren de voordelen van de fabrieksgarantie niet mislopen. Uiteraard blijft de fabrieksgarantie ongewijzigd voor producten die momenteel commercieel worden gebruikt – zoals in de landbouw bijvoorbeeld. Daarvoor blijft de fabrieksgarantie periode ongewijzigd”.
 
Daarnaast is Kawasaki vanuit commercieel oogpunt continue bezig met aanpassingen in de bedrijfsvoering aan de veranderende omgeving. De verzending van onderdelen en accessoires blijft fysiek functioneren met strikte hygiëne en respect voor de maatregelen om de nodige onderlinge afstand te garanderen.
 
Zodra de pandemie onder controle is en de beperkingen worden opgeheven, kunnen de fans gerust zijn dat Kawasaki zich onverminderd in zal blijven zetten voor het realiseren van een optimale klanttevredenheid.