Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

16 oktober 2019 Kawasaki lanceert 2020 kleuren voor de succesvolle Ninja 400

De Kawasaki Ninja 400 wordt vanaf zijn introductie geprezen om zijn geweldige prestaties en uitstekende rijeigenschappen. In het lichte Supersport segment is de A2 geschikte Ninja 400 al vanaf zijn introductie ongekend populair. De Ninja 400 weet succesvol een brug te slaan tussen dominantie in het World Supersport 300 kampioenschap en gebruiksvriendelijkheid op straat.

De Kawasaki Ninja 400 is de perfecte combinatie van ultieme performance en optimale handling en is voorzien van een ongekend betrouwbare en zeer potente 399cc Parallel Twin krachtbron met 45 pk. Verder blinkt deze Supersport uit door het gemakkelijk en vertrouwd sportief rijden op straat en circuit. Dankzij het hoogwaardige lichtgewicht Trellis frame, een dikke 41mm voorvork en de beste remmen in zijn klasse zetten de Ninja 400 op een uitzonderlijk hoog niveau.
 
Het scherpe en volwassen design van de Ninja 400 wordt benadrukt door een hoogwaardige afwerking. Dubbele LED koplampen, een multifunctioneel LCD-scherm, een assist & slipper koppeling en de nieuwste Nissin ABS-module behoren tot de standaard uitrusting.
 
De 2020 Kawasaki Ninja 400 is beschikbaar in twee kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde
KRT editon (Lime Green).
 
Performance pakket
Voor de 2020 Ninja 400 is er het populaire Performance pakket, bestaande uit een schitterende titanium Akrapovič demper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad.
 
De 2020 Kawasaki Ninja 400 staat al vanaf december in de showroom. De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.