Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

16 oktober 2019 Kawasaki maakt de 2020 kleuren voor de Z400 bekend

Een jaar na de introductie van de gloednieuwe Z400, bewijst de laatste toevoeging aan de Kawasaki Z-range zich te hebben ontwikkeld tot uiterst succesvol model binnen het A2 Naked segment en voor heropstappers of rijders die willen downsizen.
De Z400, met zijn moderne en agressieve Sugomi design elementen, is voorzien van alle rij-gemakken zoals een multifunctioneel LCD scherm, rondom LED verlichting en Assist & Slipper koppeling. De actieve en sportieve rijhouding en korte wielbasis dragen bij aan de optimale beleving en controle.
 
De niet te missen 399cc Parallel-Twin met 45 pk staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag brandstofverbruik. De 41mm dikke voorvork biedt een flexibele vering en doormiddel van het Slipper Clutch systeem kan het achter wiel niet meer blokkeren tijdens snel terugschakelen.
 
De Kawasaki Z400 staat vanaf november in de showroom in de volgende kleuren: Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.
 
Performance Pakket:
Om de Z400 te personaliseren,  zal wederom het Performance pakket verkrijgbaar zijn met een titanium Akrapovič uitlaat, Buddyseat Cover en Tankpad.
 
De prijzen zullen later dit jaar bekend gemaakt worden.