Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

13 oktober 2021 Kawasaki niet naar het Autosalon 2022

Kawasaki Motors Benelux heeft definitief besloten om niet deel te nemen aan het Autosalon 2022. De focus komt dit jaar geheel te liggen op modelintroducties bij de officiële Kawasaki dealers met de inzet van zeer aantrekkelijke ‘Salon Promo’s’, ruimte voor persoonlijke aandacht en de mogelijkheid tot proefrijden op alle Kawasaki modellen.

Het grootste Japanse merk in het motorsegment in België heeft dit besluit genomen vanwege de aanhoudende Covid maatregelen in de meeste landen en de noodzaak om goede alternatieven tijdig te plannen. Zelfs nu het Febiac heeft aangegeven dat het Salon 2022 definitief doorgaat bestaat er nog veel onzekerheid over onder andere het aantal bezoekers, de geldende Corona preventiemaatregelen tijdens het Salon en een eventuele last minute annulering van het event.
 
Henk Salomons, Branch Manager Kawasaki Benelux: “Kawasaki zal zich focussen op activatie en events bij onze dealers dicht bij onze klanten. Shows dien je ver van tevoren te plannen, de aanhoudende onzekerheid m.b.t. de doorgang van Shows in Europa heeft ons doen besluiten tijdig te kiezen voor een goed alternatief. Afgelopen jaar hebben wij al de Kawasaki Salon Weken bij de dealers met veel succes georganiseerd. Met het vele motornieuws dat we hebben voor komend seizoen gaan wij dit initiatief weer succesvol opzetten met ons dealernetwerk”.
 
Voordelen Kawasaki Salon Weken bij de dealer:
 
✓ Al het 2022 nieuws bij uw dealer in uw buurt
✓ Proefrijden op alle Kawasaki modellen
✓ Aantrekkelijke Salon promoties in januari
✓ Persoonlijke aandacht en advies
✓ Leuke win acties
✓ Geen grote mensen massa’s
✓ Geen voorinschrijving nodig
 
Kawasaki gelooft sterk in de driehoek “Fan | Dealer | Merk” en zal hier aankomend jaar nog intensiever op in gaan zetten door evenementen te organiseren bij de dealers.
 
Zoek hier alvast voor een dealer bij u in de buurt.