Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

10 juli 2019 Kawasaki's zomer van vrijheid, avontuur en sensatie

De zomer is aangebroken en de gedachten van veel rijders gaan al uit naar prachtige motorvakanties. Met zoveel wijdverspreide bestemmingen in Europa is het passend dat Kawasaki een line-up van 3 motoren heeft in het 1000cc Sport Touring segment. De line-up heeft een ongelooflijke hoeveelheid aan keuzes, rijeigenschappen en prestaties; het bewijs dat er écht een alternatief bestaat voor de Adventure bike categorie.
Met een motorblok gebaseerd op de levendige Z1000 heeft de Z1000 SX al snel een reputatie opgebouwd als een echte sportieve tourer met een verlangen naar bochten en bagagecapaciteiten die letterlijk een nieuwe motorfietscategorie creëerde bij de lancering van het model. Een sportieve, maar toch comfortabele rijpositie in combinatie met de scherpe uitstraling sprak rijders die een echte alleskunner eisten voor hun doordeweekse woon-werkverkeer en langeafstandsritten in het weekend direct aan. Met de nauwsluitende koffers in matchende kleuren blijven de scherpe lijnen van de Z1000 SX behouden. Dit alles wordt gecombineerd met een toerenhongerige motor die typische Kawasaki-feedback en sensatie biedt.
 
In een zeer selecte categorie bevindt zich de Versys 1000, dé Kawasaki in de 1000cc "any roads" klasse. Verkrijgbaar voor 2019 met semi-actieve elektronische vering voor en achter, biedt de Versys 1000 SE een indrukwekkend rechte rijpositie van waaruit je landen en continenten in hoog tempo aan je voorbij ziet gaan. De SE-variant van de bekende Versys 1000 is uitgerust met een uitgebreide reeks elektronische hulpmiddelen en is voorzien van vele reisgemakken zoals bochtenverlichting gemonteerd op het kuipwerk, elektronische cruise control en selecteerbare rijmodi. De Versys is een "any weather, any road"-motor en profiteert daardoor van een verstelbaar windscherm en, voor degenen die al vroeg op weg gaan, instelbare verwarmde handvatten op het stuur.

De derde, en misschien wel het toppunt van de drie veelzijdige Sport Touring Kawasaki’s, is de ontzagwekkende Ninja H2 SX. Beschikbaar voor 2019 als SE+ model met het meest geavanceerde semi-actieve elektronische veringsysteem dat momenteel op een motorfiets verkrijgbaar is. De vering, het rijgedrag en de perfect uitgebalanceerde Supercharger, welke door Kawasaki volledig in eigen huis wordt geproduceerd, zijn unieke eigenschapen van de Ninja H2 SX.
De geïntegreerde Supercharger biedt een perfecte balans tussen koppel, brandstofbesparing en ongelooflijke prestaties en onderscheidt zich hiermee van alle andere Sport Tourers. Vanaf zijn introductie is het al een rijdende legende.
 
Als motorrijders ervoor kiezen om te gaan toeren dromen ze van vrijheid, avontuur en sensatie. Met de keuze uit drie Sport Tourers van Kawasaki, elk met hun unieke eigenschappen, worden die dromen nu werkelijkheid.

Modellen

Z1000SX 2019
2019
Z1000 SX
Model details
Versys 1000 / Versys 1000 SE 2019
2019
Versys 1000
Model details
Ninja H2 SX  / Ninja H2 SX SE 2020
2020
Ninja H2 SX
Model details