Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

18 oktober 2019 Nieuwe 2020 kleuren voor de veelzijdige Versys 650

De Kawasaki Versys 650 is één van de meest veelzijdige motorfietsen ooit en is sinds zijn introductie geliefd bij een breed publiek en de meest populaire all-road in zijn klasse. Het is dan ook niet meer dan passend dat deze alleskunner voor 2020 voorzien wordt van nieuwe moderne kleuren.

De Versys 650 is een gevestigde naam op de Nederlandse wegen. Met een krachtig en zuinig paralleltwin-blok en vederlichte buizenframe is de Versys 650 motor perfect te gebruiken voor zowel dagelijks woon-werk verkeer als sportieve tourritten. Zowel beginnende als ervaren rijders kunnen hun hart ophalen bij deze fantastische motor die tevens verkrijgbaar is voor het A2 rijbewijs.
 
Voor 2020 is de Versys 650 verkrijgbaar in 2 nieuwe kleurstellingen: Pearl Stardust White / Metallic Spark Black en Metallic Matte Covert Khaki / Metallic Spark Black. De SE uitvoering behoudt zijn Metallic Moondust Grey / Metallic Flat Spark Black kleurstelling.
 
Aantrekkelijk geprijsde accessoire pakketten
De Versys 650 is met een breed scala aan originele accessoires naar uw eigen wensen te personaliseren;
 
Tourer pakket: Mono-key geïntegreerde zijkoffers in kleur inclusief luxe binnentassen, handkappen en tankpad
 
Tourer+ pakket: Als Tourer pakket inclusief luxe LED mistlampen
 
Grand Tourer pakket: Als Tourer+ pakket inclusief topkoffer met rugsteun, GPS bracket en 12V contactpunt
 
De 2020 Versys 650 is beschikbaar vanaf november bij uw Kawasaki dealer. De prijzen zullen later dit jaar bekend gemaakt worden.

Modellen

Versys 650 2020
2020
Versys 650
Model details