Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

23 september 2021 Nieuwe kleuren voor de Ninja 650

De gebruiksvriendelijke Ninja 650 combineert sportief rijden met dagelijkse bruikbaarheid. De ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak maakt deze Sport Tourer zeer geliefd bij een breed publiek. Voor het komende seizoen komen er naast de herkenbare groene KRT kleurstelling twee compleet nieuwe kleuren bij voor 2022.

De middelzware Sport Tourer is geliefd onder zowel beginnende als ervaren rijders. Zijn koppelrijke 649cc parallel-twin in combinatie met het lichte rijwielgedeelte onderstrepen de sportieve aspiraties. Een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag verbruik maken het mogelijk om in comfort lange afstanden af te leggen. Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.
 
De scherpe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en het moderne TFT-kleurendisplay met Bluetooth Smartphone connectiviteit. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder thuis vanaf de bank, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken op zijn smartphone.
 
Vanaf december staat de 2022 Ninja 650 bij de Kawasaki dealers in de volgende kleuren:
  • Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White (KRT edition)
  • Pearl Robotic White/Metallic Carbon Gray
  • Metallic Matte Graphene Steel Gray
Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Modellen

Ninja 650 2022
2022
Ninja 650
Model details