Nieuwsbrief

De Kawasaki Nieuwsbrief

31 augustus 2018 Schrijf je nu in voor het Kawasaki KX Event op 26 september in Lille!

Om het 2019 Motocross seizoen officieel te openen organiseert Kawasaki Benelux op woensdag 26 september het spectaculaire Kawasaki KX Event. Dit jaar zal Team Green te vinden zijn op het fraaie circuit van MC Lille (nabij Turnhout). Tijdens het Kawasaki KX Event kun je de 2019 KX modellen, inclusief de revolutionaire nieuwe KX450 met hydraulische koppeling en elektrische start, zelf aan de tand voelen!
Het Kawasaki KX Event zit vol boordevol actie; niet alleen kun je zelf de nieuwe KX450 of de verbluffend snelle KX250 en KX85-II testen. Ook kun je al je vragen afvuren op de diverse professionele raceteams en technische partners die aanwezig zijn. Natuurlijk staan ook alle Kawasaki KX dealers voor je klaar om je uitvoerig te informeren over de nieuwe modellen.

Motocrosscircuit “de Breugelheide” in Lille is een overzichtelijke baan is voorzien van een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders goed rond kunnen komen en een optimale Kawasaki ervaring kunnen opdoen. Om mee te doen aan het Kawasaki KX Event dien je in het bezit te zijn van een geldige cross licentie.
De toegang tot het Kawasaki KX Event is helemaal gratis, voor het maken een testrit dien je je wel van te voren aan te melden via www.kawasaki.be, maar wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Graag tot woensdag 26 september op het motocrosscircuit “de Breugelheide” in Lille!

Opgeven voor de KX dag kan via: https://goo.gl/forms/ebu9XBmUiw7ORGoT2